Eventtorget stärker sin position på evenemangs- och aktivitetsmarknaden genom förvärv av Aktivitetshyra AB

Aktivitetshyra AB har blivit en del av Eventtorget, och tillsammans strävar de efter att ta evenemangsbranschen till nya höjder. Genom förvärvet öppnas dörrar för ännu bredare och mer mångsidiga evenemang, med en storslagen kombination av Aktivitetshyras omfattande aktivitetsportfölj och Eventtorgets ledande position inom eventplanering.

Eventtorget meddelar förvärvet av Aktivitetshyra AB, en ledande aktör inom uthyrning av aktiviteter för evenemang. Förvärvet markerar ett strategiskt steg för Eventtorget i dess strävan att bredda sitt utbud och förstärka sin närvaro på marknaden.

Aktivitetshyra AB, baserat i Kungsbacka, är känt för sin omfattande portfölj av aktiviteter som sträcker sig från uppblåsbara hoppborgar till interaktiva spel och teambuildingaktiviteter. Sedan grundandet har företaget etablerat sig som en pålitlig partner för evenemangsarrangörer och privatpersoner över hela landet.

Genom förvärvet av Aktivitetshyra AB stärker Eventtorget sin position som en ledande aktör inom eventbranschen. Det ger dem möjlighet att erbjuda sina kunder ett ännu bredare utbud av tjänster och produkter för att skapa minnesvärda och framgångsrika evenemang.

”Vi är mycket glada över förvärvet av Aktivitetshyra AB.” säger Kristoffer Andersson, ägare Eventtorget. ”Deras starka varumärke och omfattande erfarenhet inom aktivitetsuthyrning kompletterar vårt befintliga utbud på ett utmärkt sätt. Tillsammans ser vi fram emot att skapa ännu mer spännande och minnesvärda evenemang för våra kunder.”

 

Om Aktivitetshyra AB:
Aktivitetshyra erbjuder ett brett utbud av aktivitetsutrustning och -tjänster för både enskilda kunder och företag. De har ett brett utbud av utrustning för att kunna erbjuda många olika typer av evenemang. Läs mer på deras hemsida: www.aktivitetshyra.se

 

Om Eventtorget:
Eventtorget är en ledande leverantör av evenemangstjänster och produkter i Sverige. Med ett brett utbud av lösningar för allt från eventplanering och logistik till utrustningsuthyrning och underhållning, strävar Eventtorget efter att skapa minnesvärda och framgångsrika evenemang för sina kunder över hela landet.