Eventtorget expanderar sin företagsportfölj med förvärvet av Luftlek Event och Uthyrning AB

Eventtorget tar idag ett betydande steg inom evenemangsbranschen genom att tillkännage förvärvet av Luftlek Event och Uthyrning AB. Luftlek är en ledande leverantör av uppblåsbara lekstrukturer och aktiviteter för evenemang och festligheter. Detta strategiska förvärv stärker inte bara Eventtorgets position på marknaden utan utökar också deras utbud av underhållningstjänster.

Eventtorget tillkännager idag förvärvet av Luftlek Event och Uthyrning AB, en ledande leverantör av uppblåsbara lekstrukturer och aktiviteter för evenemang och festligheter. Detta förvärv stärker Eventtorgets position som en framstående aktör inom evenemangsbranschen och ytterligare utökar deras utbud av underhållningstjänster.

Luftlek har en imponerande historia av att leverera högkvalitativa och innovativa uppblåsbara lekstrukturer, såsom hoppborgar, hinderbanor och gladiatorarenor, till evenemang och fester över hela landet. Deras produkter har blivit kända för att skapa roliga och minnesvärda upplevelser för både barn och vuxna.

Med förvärvet av Luftlek ser Eventtorget fram emot att ytterligare bredda sitt utbud av underhållningstjänster och erbjuda sina kunder ännu fler möjligheter att skapa unika och minnesvärda evenemang.

”Vi är mycket glada över att välkomna Luftlek till Eventtorget-familjen,” säger Joel Georgy, ägare av Eventtorget. ”Luftlek kompletterar vårt befintliga utbud på ett fantastiskt sätt och ger oss möjlighet att erbjuda våra kunder ännu mer mångsidiga och spännande evenemangslösningar.”

 

Om Luftlek:
Luftlek AB är en framstående leverantör inom evenemangsbranschen, specialiserad på uppblåsbara lekstrukturer och aktiviteter för en rad olika tillställningar. Deras imponerande sortiment inkluderar allt från hoppborgar och hinderbanor till mässaktiviteter, vilket har gjort dem till en föredragen partner för att skapa roliga och minnesvärda upplevelser för både barn och vuxna. Läs mer på deras hemsida: www.luftlek.se

Om Eventtorget:
Eventtorget är en ledande leverantör av evenemangstjänster och produkter i Sverige. Med ett brett utbud av lösningar för allt från eventplanering och logistik till utrustningsuthyrning och underhållning, strävar Eventtorget efter att skapa minnesvärda och framgångsrika evenemang för sina kunder över hela landet. Eventtorget I Sverige AB håller idag Aktivitetshyra AB och Luftlek Event och Uthyrning AB i sin koncernportfölj.