Vi välkomnar Amanda Vilkas som projektledare

Amanda Vilkas har tagit plats som projektledare på Eventtorget med start april i år. Med en stark förmåga att kombinera kreativitet med strukturerad projektledning och ett driv för att skapa inbjudande atmosfärer, är Amanda redo att leda Eventtorgets kommande utmaningar. Ett av de första projekten blir Big Crowd Factorys utomhusbiofestivaler som äger rum i Sveriges tre största städer i sommar.

Eventtorget är glada över att välkomna Amanda Vilkas som projektledare till vårt team. Med en bred utbildningsbakgrund och en god mix av erfarenhet inom försäljning, marknadsföring och ledarskap samt en bakgrund i musikindustrin, kommer Amanda att spela en central roll i att driva och utveckla Eventtorgets projekt och evenemang.

Projektledning kräver en blandad palett av färdigheter och Amanda är väl förberedd för rollen. Med en examen från Sälj och Marknadshögskolan, specialiserad inom internationell försäljning och marknadsföring, samt en ledarskapsutbildning vid SUMO Growth Institute, har hon god grund inom business och ledarskap. Som en bonus har hon även studerat vid Musicians Institute i Los Angeles med inriktning som artist.

Med erfarenhet från roller inom bland annat försäljning och som arrangör av event och klubbkvällar, har Amanda en stark förmåga att förena kreativitet med projektledning. Hennes bakgrund inom musikindustrin ger henne inte bara en djup förståelse för kreativitet och underhållning, utan också värdefulla färdigheter inom evenemangsplanering, samordning och projektkoordinering. Det är denna kombination av kunskap och praktisk erfarenhet som gör att Amanda kan planera fantastiska evenemang med en inbjudande atmosfär.

I sin roll på Eventtorget kommer Amanda att agera som projektledare för olika event och projekt arrangerade av bolaget samt inom företagskoncernen. En av hennes första utmaningar är att leda Eventtorgets dotterbolag Big Crowd Factorys utomhusbiofestivaler som äger rum i Sveriges tre största städer i sommar. Vi känner oss trygga med att ha en så engagerad projektledare vid rodret och ser mycket fram emot sommarens alla event.

På frågan vad hennes bästa tips för ett lyckat event är, är svaret enkelt: ”Bra planering och framförhållning! Och good vibes såklart”. Vi är övertygade om att Amandas erfarenhet och kompetens kommer att vara en stor tillgång för Eventtorget och koncernbolagen, och vi ser fram emot att tillsammans skapa minnesvärda och framgångsrika evenemang för våra kunder och partners.

 

Om Eventtorget
Eventtorget är en ledande leverantör av evenemangstjänster och produkter i Sverige. Med ett brett utbud av lösningar för allt från eventplanering och logistik till utrustningsuthyrning och underhållning, strävar Eventtorget efter att skapa minnesvärda och framgångsrika evenemang för sina kunder över hela landet. I Eventtorgets företagsportfölj ingår Big Crowd Factory, Aktivitetshyra, Luftlek och Trädgårdslek.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *